2021-08-27 07:50:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Új lehetőségek tárulnak fel végre előtted

Napi horoszkóp augusztus 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma igen beszélgetős napod lesz. Szívesen és sokat beszélsz, és a mondandódat nem felejted el mosollyal fűszerezni. Ma bármilyen kényes témát olyan szépen tudsz csomagolni, hogy a megoldást biztosan megtalálod rájuk, bármiről is van szó.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy csomó elképzelésedet megvalósíthatod ma, mert sokan vannak, akik a segítségedre is állnak ebben. Jól teszed hát, ha a mai napra időzítesz egypár kényes, vagy fáradtságos teendőt, mert ma lesz bőven, aki átvegye a terhet a válladról.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem kellene mindig engedned az események sodrának. Különösen nem kellene engedned, hogy a mások haragja diktálja az életednek menetét. Ha az ellenségeskedésre, dühre hasonlóan reagálsz, akkor könnyen kerülhetsz veszélyes helyzetekbe.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Folyton akadályokat gördít eléd a sorsod, méghozzá éppen akkor, mikor már a célegyenesben érzed magad. Nem érhetsz el mindent, amit szeretnél, legalábbis nem azonnal. A sors türelemre akar tanítani, és még valamire. Erre neked kell rájönnöd.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma nem kell mást tenned, csak hagyni, hogy a csillagaid kényeztessenek. Főleg anyagi értelemben érhet nyereség, de persze ez nemcsak talált pénzt, vagy jó ételeket jelenthet. Bőség az is, ha sokan kényeztetnek: jó szóval, kedvességgel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma abban a ritka lelkiállapotban leszel, hogy képes leszel tisztán és érzelemmentesen értékelni a helyzetedet. Ez jó alapot szolgáltathat komoly tárgyalásokhoz, akár a magánéletben is. Ma jól reagálsz a kihívásokra és a támadásokra is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A belső kiegyensúlyozottság lehetne az alapja annak, hogy önmagadat végre biztonságban tudd e világban. Ma értékes meglátásaid lesznek azzal kapcsolatban, hogyan tudod ezt megteremteni magadban.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma bebizonyíthatod, hogy képes vagy a saját árnyékodon átlépni. Hogyan? Azt gondoltad, hogy neked nincsen is árnyékod? Hát, még ha nagyon kicsi is, de azért van. Ha átléped, azzal hatalmasat nőhetsz. Ma képes leszel rá, próbáld meg!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Új lehetőségek tárulnak fel végre előtted. De muszáj lesz ütnöd a vasat, mert ha nem így teszel, könnyen elfeledhetnek újdonsült híveid. A diplomáciai érzékedre is nagyobb szükséged lesz, mint valaha. Csak fondorlatosan!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Mindig nagyon megfontolt vagy, de a mai napon túlteszel még saját magadon is. Ez egyrészt jó, mert nem érhet meglepetés, másrészt hiba, mert elszalad melletted az élet. Az ugyanis kerüli a megfontoltságot, a megrekedtséget. Kalandra fel!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy bizonyos probléma egy ideje megnehezíti az életedet. Persze, mivel a baj nem jár egyedül, ez a probléma is bokrosodik. A gyökerét kellene megtalálni, és ott kezelni a bajt. Ma ehhez váratlan segítséget kaphatsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Szükséged lesz a nyitottságodra. Olyan lehetőségeid adódhatnak, amiknek csak akkor tudsz megfelelni, ha segítséget is tudsz hozzá igénybe venni. Ezt pedig nem adják ingyen. Barátságért, jóindulatért jár cserébe új ismerősödtől. Tegyél így!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: